Kuidas teie tööjõurendifirma saab PiipAi tarkvaraga säästa kuni 60% värbamisaega?

Aega säästev värbamistehnoloogia on iga tööjõu rentimise ettevõtte jaoks ülioluline. Tööriistad on suurepärased ja saadaval on sõna otseses mõttes tuhandeid personali- ja äriautomaatika lahendusi. Liiga palju tööriistu võib aga tegelikult raisata rohkem aega kui selle säästmine ja prügi väljavõtmine aardest võib muutuda liiga keeruliseks.

Värbamise töövoog Labour Hire ettevõtetes on väga dünaamiline, nõuab täpset juhtimist ja mis kõige tähtsam – professionaalset meeskonda. Personaliosakond peab pidevalt otsima õigeid kandidaate ja lahendama probleeme, mis praegustel töötajatel või klientidel on. Probleem on selles, et personalijuhid peavad endiselt täitma dokumente käsitsi ja töötama muude haldusülesannetega, mida saab tegelikult teha arvutiga. Samal ajal võiksid personalispetsialistid kulutada rohkem aega kõrgema väärtusega prioriteetidele, näiteks kandidaatidega rääkimisele, et hinnata nende isiksusi, mida saab igal juhul täita tehisintellekti ja algoritmidega. Küsimus on selles, millised protsessid värbamisel on kõige aeganõudvamad ja kuidas aega kokku hoida?

Üks paljutõotavamaid automatiseeritud värbamisfunktsioone on “kandidaatide kogum”. PiipAi tarkvara haldab tohutut andmebaasi, mis sisaldab tuhandeid kandidaatide profiile, mis on juba täidetud sellise teabega nagu kandidaatide oskuste testi tulemused, töökogemus, kaasamisvõimalused, asukoht jne. Kui profiil on loodud, saab sellest “digitaalne jalajälg”. ja seda saab jagada eelmiste ja tulevaste tööandjate vahel, kellel on juurdepääs “kandidaatide kogumile”. Kõige aegasäästvam on siin see, et iga kord, kui kandidaat uuele töökohale kandideerib, jäävad ära samad küsimused. Kogu teave on värbajale juba kättesaadav. See võrgustik aitab nii töötajaid kui ka tööandjaid. Töötajatel on võimalus jääda silma paljude asjakohaste ettevõtete poolt ja saada sobivaid tööpakkumisi. Samal ajal säästavad tööandjad tohutult aega, automatiseerides kandidaatide elulookirjelduse, mida peetakse värbamise kõige aeganõudvamaks osaks.

Kasutades töötajate varasemate soorituste andmeid, võimaldab PiipAi tarkvara võrrelda kandidaate ka valdkonna või oskuste võrdlusnäitajatega. Algoritmid hindavad iga kandidaati, nii et töölevõtmise otsuseid saab teha statistika põhjal, vältides inimeste eelarvamusi ja säästes aega. Samuti hindab süsteem korduvat käitumist mõõtes kandidaatide usaldusväärsust ja lojaalsust. See võimaldab kohe tagasi lükata konkreetsele rollile mittesobivad kandidaadid ja säästab kuni 60% värbamisaega.

Kui kandidaat on tööle võetud, on aega säästmiseks veel palju võimalusi. PiipAi on kõik-ühes lahendus, seega aitab see vähendada ajakulu ka edasises personalijuhtimise protsessis. Automaatse täitmise funktsionaalsus võimaldab kõiki töötajate vahetusi automaatselt täita arvutiga. Seega ei pea inimene seda enam tegema, pealegi tagab süsteem, et töötaja puudumine ei mõjuta tootlikkust. Sel juhul võtab PiipAi asendajaga ühendust, edastab kogu asjassepuutuva info ning hoolitseb kandidaadi kohalejõudmise eest. See on tavaline probleem sinikraedes tööstusharudes, kus töötajate voolavus on suhteliselt suur. Veel üks suurepärane ajasäästlik funktsioon on vahetuseeelne kontroll, mis tagab, et kõik töötajad jõuavad õigeaegselt tööle ja tuvastavad hilinemise või töölt puudumise.

Need on vaid mõned näited selle kohta, kuidas automatiseeritud värbamisega saab aega kokku hoida. Parim osa asja juures on see, et personaliosakonna kvaliteet jääb samaks või tõuseb isegi kõrgemaks, kuna automatiseerimine vähendab inimlike vigade võimalust. Meie küsitluse ja klientide tagasiside põhjal aitab PiipAi tööjõurendi ettevõtetes kokku hoida 40-60% värbamisajast. See varieerub sõltuvalt sellest, milliseid funktsioone ettevõte kasutab.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

GREAT DECISION!

Enter your details and we’ll be in touch shortly

By clicking the Try Now button you agree to our Privacy Policy and Terms of Service