Kuidas saab lahendada töölt puudumise ja hilinemise?

Töölt puudumine on vabatahtlik töölt mitteilmumine kas terve päeva töölt puudumise, hilise ilmumise, liiga pikkade pauside võtmise või varakult ilma mõjuva põhjuseta lahkumise tõttu. Üks puuduv töötaja võib avaldada ärile tohutult negatiivset mõju.

Kuidas töölt puudumine ja hilinemine äritegevust mõjutavad?

Kujutage ette, et veokijuht kaotab tööpäeva ja ei suuda tähtsat saadetist kohale toimetada. Mis juhtub? Mõju võib olla tohutu:

See põhjustab ettevõttele rahalist kahju
Töötaja asendamine võtab aega
See kahjustab ettevõtte mainet

Sagedased töölt puudumised tekitavad ka iseenesest rohkem probleeme – alates personalimeeskonnale asenduspersonali leidmiseks kuluvast ajast kuni saamata jäänud tuluni.

Veelgi enam, see võib mõjutada teisi töötajaid, kellele tehakse lisatööd, mille peaks ära tegema puuduv kolleeg.

Kaasaegne ärilahendus: vahetuseeelne kontroll ja automaatne asendamine

Uus kaasaegne lahendus aitab ennetada töölt puudumise ja hilinemise probleeme. PiipAi poolt välja töötatud vahetuseelse kontrolli funktsionaalsus. See lihtsalt kontrollib, kas töötajad on teel tööle. Kui süsteem registreerib, et töötaja ei lähe tööle, teavitab see töötajat automaatselt teate või SMS-i teel ning püüab välja selgitada tegelikud asjaolud ja kavatsus kohale tulla.

Kui tundub, et sel päeval pole kavatsust tööle tulla, viib PiipAi automatiseerimise teisele tasemele ja määrab ülesande/projekti automaatselt teisele inimesele ning korraldab töö üksikasjade saatmise ja kinnitamise seni, kuni asendaja tööle saabub. saidile.

See integreeritud ärilahendus aitab planeerida igapäevaseid töögraafikuid palju eesrindlikumalt ja vältida ebameeldivaid üllatusi. Ettevõtetel, mis kasutavad vahetuseeelset ja automaatset ümberpaigutamist, lahendatakse palju probleeme enne selle tekkimist, selle asemel, et oodata vahetuse algust ja teada saada, et töötaja puudub.

Rohkem võimalusi sujuva tööpäeva tagamiseks

PiipAi Software Limited on välja töötanud ka rohkem funktsioone, et tööpäev oleks võimalikult produktiivne.

Näiteks automaatne kandidaatide saadavuse kontroll võimaldab teie kandidaatide saadavust igal ajal hõlpsalt kontrollida. Kaardistamise funktsioon aitab probleeme vältida, arvutades töötaja ja töökoha vahelise kauguse. Tööandjad teavad alati, kas töötajad on vahetuste ajal seal, kus nad peaksid olema.

Kõik PiipAi funktsioonid leiate siit: PiipAi funktsioonid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

GREAT DECISION!

Enter your details and we’ll be in touch shortly

By clicking the Try Now button you agree to our Privacy Policy and Terms of Service