3 geriausios pažangiausios „PiipAi“ darbuotojų stebėjimo funkcijos

Pripažinkime tiesą – nėra taip sunku praleisti 8 valandas darbe nieko neveikiant. Ir tai yra pagrindinė priežastis, kodėl darbuotojų stebėjimas yra labai svarbus šiuolaikiniam verslui. Darbuotojų sekimo sistemos užtikrina, kad įmonės gautų tokį produktyvumą, kokio tikisi iš darbuotojų. Pažvelkime į 3 pažangiausias „PiipAi“ funkcijas, kurios gali padėti stebėti, ką veikia jūsų darbuotojai.

Internetiniai darbo laiko apskaitos žiniaraščiai

Bet kokio darbuotojų skaičiaus stebėjimas užima labai daug laiko ir reikalauja daug popieriaus, jei darbo laiko apskaitos žiniaraščiai pildomi rankiniu būdu.

Tuo tarpu PiipAi internetiniai darbo laiko apskaitos žiniaraščiai leidžia įmonių savininkams tvarkyti viską, ką reikia žinoti apie savo darbuotojus: darbo valandas, pertraukas, viršvalandžius ir darbuotojų lankomumą. Trumpai tariant, viskas, ką darbdaviai nori žinoti, yra būti ramiems, kad gaunate tai, už ką mokate.

Kadangi kiekvienas verslas yra skirtingas, PiipAi darbo laiko apskaitos žiniaraščiai gali būti visiškai pritaikyti, kad darbdaviai galėtų nuspręsti, ką tiksliai reikia sekti. Patogi vartotojo sąsaja, skirta įvesti darbo laiko apskaitos žiniaraščius, garantuoja efektyvumą ir produktyvią darbo eigą. Laikas yra pinigai! Taigi laiko valdymas yra labai svarbus sėkmingam verslui.

Vietos stebėjimas

Darbuotojų buvimo vietos stebėjimas pamainos valandomis gali suteikti daug naudos įmonei.

Ar kada nors susimąstėte, ar jūsų darbuotojai yra ten, kur ir turi būti?
Ar jie pradeda atlikti savo užduotis laiku?
Ar jie net šiandien lanko darbą?

Vietos stebėjimas gali padėti darbdaviams geriau suprasti, kas vyksta. Tai taip pat leidžia efektyviau bendrauti su darbuotojais, nes darbdaviai visada žino, kur jie yra ir ką daro.

Tai ne tik suteikia informacijos darbdaviams, bet ir daro įtaką produktyvumui. Kai darbuotojai žino, kad jų buvimo vieta yra sekama, jie yra mažiau linkę gaišti laiką, daryti per ilgas pertraukas ar imtis kitų neleistinų veiksmų.

Ir galiausiai žmonės linkę imtis kai kurių netinkamų veiksmų, jei tik turi galimybę. Taigi net jei jaučiate, kad visiškai pasitikite savo darbuotojais, be stebėjimo sistemos, niekada negalite žinoti, kad turite problemų.

Patikra prieš pamainą

Patikra prieš pamainą leidžia darbdaviams išvengti nemalonių paskutinės minutės staigmenų, kai darbuotojas nepasirodo darbe nepastebėjęs. Ši funkcija matuoja laiką nuo darbuotojo namų iki darbo vietos.

Jei PiipAi algoritmas pastebės, kad darbuotojas laiku neišėjo iš namų, jis išsiųs SMS žinutę arba pranešimą, klausdamas, ar jis šiandien eis į darbą. Jei atsakymas yra „NE“, „PiipAi“ automatiškai perskirs užduotį/projektą kitam asmeniui ir pasirūpins, kad darbo detalės būtų išsiųstos ir patvirtintos, kol pakaitinis asmuo atvyks į darbo vietą. Kaip individualų sprendimą sukūrėme sprendimą, kuriame galima skambinti „robotu“ ir įvesti atsakymus rinkimo klaviatūroje. Galime sukurti sprendimą, kai vėluojantis kandidatas būtų paklaustas kodėl, o informacija su numatomu (kompiuteriu išmatuotu) atvykimo laiku būtų išsiųsta kaip pranešimas tiesioginiam vadovui. Tai padės išvengti situacijų, kai „aš būsiu po 5“ virsta atvykimu po 1 valandos, nors darbuotojas tai aiškiai žinojo.

Skaitykite daugiau apie funkciją prieš perjungimą čia.

Be jokios abejonės, PiipAi personalo valdymo programinė įranga padės sutaupyti laiko ir padidinti darbuotojų produktyvumą. Svarstote pabandyti? Išbandykite dabar 1 mėnesį NEMOKAMAI

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

GREAT DECISION!

Enter your details and we’ll be in touch shortly

By clicking the Try Now button you agree to our Privacy Policy and Terms of Service