Kuidas saavad tööjõurendifirmad leida parimaid töötajaid?

Nutikad tööandjad, kes soovivad palgata parimaid inimesi, peavad arendama ja kasvatama potentsiaalsete töötajate kandidaatide kogumit juba enne, kui neil on vaja täita avatud ametikohad. Samuti peab andmebaas alati olema varustatud vastavate kandidaatidega, et vabad töökohad kiiresti täita. Ja see võib saada tööjõu rentimise ettevõtetele tõeliseks peavaluks, kuna kandidaatide kogumi proaktiivsena hoidmine ja kasvamine nõuab palju aega ja ressursse.

Kandidaatide reservi suurus võib olenevalt paljudest teguritest erineda. Muidugi, mida suurem andmebaas teil on, seda parema pakkumise saate kliendile pakkuda. Probleem on selles, et kandidaatide kogumi loomine on pikaajaline protsess ja see võib kesta kuid või isegi aastaid. Tööjõurendifirmad peavad olema valmis täitma ka kõige spetsiifilisemaid tööpakkumisi ning igaühe puhul on palju muutujaid: nõutav kogemuste hulk, kandidaadi oskused ja muud saavutused, saadavus, asukoht jne. Seega võib mõne vaba töökoha täitmine olla väga keeruline või isegi võimatu, kui teil pole korralikult välja töötatud kandidaatide kogu.

Värbajatel peab Poolis olema palju potentsiaalseid kandidaate, vastasel juhul võtab töötellimuste täitmine palju kauem aega. Kahjuks ei tule suurepäraseid kandidaate nii sageli, kui värbajad sooviksid. Mõistes võitlust, oleme loonud kandidaatide kogumi, mis sobib iga tööjõu rentimise ettevõtte vajadustega. PiipAi andmebaas sisaldab tohutul hulgal potentsiaalseid kandidaate paljudes tööstusharudes ja võimaldab valida õiged mõne minutiga. See võib aidata täita isegi kõige spetsiifilisemaid kliendi nõudmisi. See on väga kasulik nii värbajale kui ka kliendile. Värbaja kiirendab oluliselt värbamisaega ja pakub kõrget teenindust. Samal ajal võib klient olla kindel, et välja valitakse usaldusväärne kandidaat.

PiipAi kandidaatide kogum võimaldab PiipAi raamistikku kasutavate ettevõtete/agentide kandidaatide profiile vahetada. See välistab vajaduse otsida kandidaate väljakutset pakkuvate ametikohtade täitmiseks. Täiustatud hindamissüsteem mõõdab kandidaadi lojaalsust ja usaldusväärsust. Samuti võib igal kandidaadil nõuda oskuste ja teadmiste demonstreerimiseks teste. Pole vaja öelda, et see lihtsustab oluliselt värbamisprotsessi. Parim osa on see, et teile kui värbajale saate alati tagada kliendi vajaduste rahuldamise ka siis, kui kandidaati on vaja kiiresti.

Kui soovite PiipAi tarkvara proovida, hankige 1-kuuline TASUTA prooviperiood!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

GREAT DECISION!

Enter your details and we’ll be in touch shortly

By clicking the Try Now button you agree to our Privacy Policy and Terms of Service