Nüüdsest võimaldab teaduslik reitingusüsteem ettevõtetel mõõta töötajate lojaalsust ja usaldusväärsust

Personali osas on väga oluline töötajate lojaalsus ja usaldusväärsus. Neid mõisteid on aga raske mõõta, kuna inimesed on keerulised looming, kellel on erinevad arusaamad lojaalsusest ja usaldusväärsusest. Nende tegurite mõõtmine võib aidata teil minimeerida töötajate voolavust ja parandada tootlikkust. PiipAi on välja töötanud teadusliku valemi ja hindamissüsteemi, mis arvutab nii töötajate usaldusväärsuse kui ka lojaalsustegurid.

Lojaalsustegur

Ettevõtte lojaalsus, mis on määratletud kui “asutusele pideva toetuse näitamine”, on organisatsiooni edu jaoks väga oluline.

Tänapäeval töötajate lojaalsus väheneb, mistõttu on ülioluline seda mõõta ja jälgida. Organisatsioonid peaksid jälgima töötajate käitumist, et kaitsta end ebalojaalsete isikute palkamise eest. Probleem on selles, et lojaalsust on raske täpselt kvantifitseerida. Mõned ettevõtted kasutavad vanamoodsaid uuringuid, et oma töötajaid paremini mõista ja teada saada, kui lojaalsed nad on. Siiski mõjutab see tõenäoliselt negatiivselt lojaalsust, kui töötajad hakkavad kahtlustama, et ettevõte püüab koguda teavet, mis võib neid isiklikult mõjutada.

Püüdes seda probleemi lahendada, on PiipAi välja töötanud teadusliku hindamissüsteemi, mis põhineb töötajate korduval käitumisel. See töötab keerukate algoritmide abil, mis järgivad konkreetseid toiminguid ja määravad inimese lojaalsuse määra. See hindab töötajaid 1–5, mis aitab näha, kes on kõige lojaalsemad.

Töötajate usaldusväärsus

Sama, mis lojaalsus, on ka usaldusväärsus töötajate töötulemuste jaoks oluline.

Usaldusväärne töötaja ilmub õigeaegselt tööle, ta on valmis täitma ülesandeid professionaalselt ja õigeaegselt. Samal ajal on ebausaldusväärne töötaja see, kes hilineb pidevalt ja teda ei saa usaldada tähtaegadest kinnipidamises või vastuvõetava tulemuslikkuses.

Usaldusväärsuse arvutamine on keerulisem kui lojaalsus ja see muudab selle mõõtmise veelgi raskemaks. Sellel on rohkem muutuvaid tegureid ja selle õigeks arvutamiseks on vaja täiustatud süsteemi.

PiipAi pakub teadusliku meetodi töötaja usaldusväärsuse määra arvutamiseks. See mõõdab kõigi võimalike ebausaldusväärseteks peetavate toimingute sagedust ja arvutab usaldusväärsuse taseme.

PiipAi tarkvara aitab lahendada usaldusväärsuse ja lojaalsusprobleeme. Enamik ettevõtteid seisab tänapäeval nende probleemidega silmitsi. Siiski ei tohiks see takistada organisatsioonide kasvu! Proovige PiipAi kohe ja aitame teil valida ainult parimad töötajad, kes on usaldusväärsed ja lojaalsed.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

GREAT DECISION!

Enter your details and we’ll be in touch shortly

By clicking the Try Now button you agree to our Privacy Policy and Terms of Service