Kaip galima išspręsti nedalyvavimą ir vėlavimą į darbą?

Nepravykimas yra savanoriškas neatvykimas į darbą, kai praleidžiama visą darbo dieną, vėluojate, darote per ilgas pertraukas arba anksti išvykstate be pateisinamos priežasties. Vienas nesantis darbuotojas gali padaryti didžiulę neigiamą įtaką verslui.

Kokią įtaką verslui daro pravaikštos ir vėlavimas?

Įsivaizduokite, kad vilkiko vairuotojas praleidžia darbo dieną ir nepristato svarbios siuntos. Kas atsitinka? Poveikis gali būti didžiulis:

Tai daro finansinę žalą įmonei
Norint pakeisti darbuotoją, reikia laiko
Tai kenkia įmonės reputacijai

Dažnas pravaikštas taip pat savaime sukelia daugiau problemų – nuo ​​laiko, kurį personalo komanda praleidžia ieškant pakaitinių darbuotojų, iki prarastų pajamų.

Be to, tai gali paveikti kitus personalo narius, kuriems pavedamas papildomas darbas, kurį turėjo atlikti nesantis kolega.

Modernus verslo sprendimas: patikrinimas prieš pamainą ir automatinis pakeitimas

Naujas modernus sprendimas gali padėti išvengti pravaikštų ir vėlavimo problemų. Patikrinimo prieš pamainą funkcija, sukurta PiipAi. Ji tiesiog patikrina, ar darbuotojai vyksta į darbą. Jei sistema užfiksuos, kad darbuotojas nedirbs, tai automatiškai pranešimu ar SMS praneš darbuotojui ir bandys išsiaiškinti faktines aplinkybes bei ketinimą atvykti.

Jei atrodo, kad neketina eiti į darbą tą dieną, PiipAi perkels automatizavimą į kitą lygį ir automatiškai perskirs užduotį/projektą kitam asmeniui ir pasirūpins, kad darbo informacija būtų išsiųsta ir patvirtinta, kol pakaitinis asmuo atvyks į darbą. svetainę.

Šis integruotas verslo sprendimas padeda kur kas pažangiau planuoti kasdienius darbo grafikus ir išvengti nemalonių staigmenų. Įmonės, naudojančios išankstinio pamainos ir automatinio perskirstymo funkcijas, daug problemų išsprendžia prieš jai įvykstant, užuot laukusios, kol prasidės pamaina ir sužinos, kad darbuotojo nėra.

Daugiau būdų užtikrinti sklandžią darbo dieną

„PiipAi Software Limited“ taip pat sukūrė daugiau funkcijų, kad darbo diena būtų kuo produktyvesnė.

Pavyzdžiui, automatinis kandidatų pasiekiamumo tikrinimas leidžia lengvai bet kada patikrinti jūsų kandidatų pasiekiamumą. Atvaizdavimo funkcija padeda išvengti problemų, nes apskaičiuojamas atstumas tarp darbuotojo ir darbo vietos. Darbdaviai visada žinos, ar darbuotojai yra ten, kur jie turėtų būti per savo pamainas.

Visas PiipAi funkcijas rasite čia: PiipAi funkcijos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

GREAT DECISION!

Enter your details and we’ll be in touch shortly

By clicking the Try Now button you agree to our Privacy Policy and Terms of Service