Atvejo analizė: kaip PiipAi padės samdyti darbuotojus įmonėms, kad padidėtų našumas ir sutaupytų laiko

Darbo nuomos paslaugomis naudojasi vis daugiau įmonių. Tai gali padėti rasti tinkamus darbuotojus ir per minutę pasamdyti kvalifikuotus specialistus. Viskas atrodo puiku iš samdymo verslo pusės, tačiau jei dirbate darbo jėgos nuomos srityje, žinote, kad padėti įmonėms rasti geriausius darbuotojus yra sudėtinga ir reikia žinių. Geros naujienos yra tai, kad šis procesas gali būti automatizuotas, kad padidėtų produktyvumas, sutaupytų laiko ir greičiau pasiektumėte savo tikslus.

Pažiūrėkime, kaip dabar vyksta įdarbinimo procesas. Šiuo metu, jei klientui reikia samdyti darbuotoją, jis turi susisiekti su personalo atrankos įmone, pateikti reikalavimus ir perduoti užsakymą koordinatoriui, kuris turės užbaigti įdarbinimo procesą, surasdamas tinkamą kandidatą. Užkulisiuose samdos vadovas turės surasti potencialius darbuotojus, su jais bendrauti ir derėtis, o suradus kandidatą prasidės formalioji dalis.

Tai gana sudėtingas procesas, ypač samdymo koordinatoriui, kuris niekada nežino, kada ir kaip greitai klientui gali prireikti darbuotojo. Kitaip tariant, iki šiol samdos vadovas turėjo būti pasiruošęs bet kada. Iki šiol…

PiipAi programinė įranga yra įrankis, skirtas automatizuoti įdarbinimo procesą. Kaip tai veikia? Senoviniu būdu šiame procese dalyvavo mažiausiai trys asmenys – klientas, samdos vadovas (koordinatorius), darbuotojas. Tam tikra prasme, sugalvotu PiipAi, samdymo vadybininkas įdarbinimo procese nebereikalingas. Klientas gali pasisamdyti darbuotoją ir pats atlikti užsakymą naudodamasis PiipAi programėle. Užsakymas pildomas automatiškai, užtikrinant, kad duomenų bazėje būtų pakankamai žmonių. „PiipAi“ suras kandidatą, turintį reikiamų įgūdžių, kad atitiktų darbo reikalavimus, susisieks su kandidatu, kad patikrintų užimtumą ir perduotų visą su darbu susijusią informaciją.
Tai reiškia mažiau laiko reikalaujančias derybas su potencialiais darbuotojais ir daugiau laiko tiek klientui, tiek nuomos vadovui.

PiipAi palygino reitingų sistemą, užtikrindama, kad kandidatai bus vertinami pagal tuos pačius standartus, o ne pagal „vidinį jausmą“. Tai užtikrins paslaugų nuoseklumą.

Ši samdymo sistema yra neįtikėtinai paprasta naudoti ir efektyvi. Būkite garantuoti, kad kiekvienas užsakymas bus priimtas ir įvykdytas, suradus geriausią kliento darbuotoją. Ji taip pat palaiko pažangią kandidatų tyrimo funkciją – automatiškai parenka geriausius atitikmenis pagal kandidato įgūdžius, pareigas, vietą ir pasiekiamumą!

Norite pamatyti, kaip veikia PiipAi? Išbandykite dabar NEMOKAMAI

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

GREAT DECISION!

Enter your details and we’ll be in touch shortly

By clicking the Try Now button you agree to our Privacy Policy and Terms of Service