Kaip su „PiipAi” programine įranga jūsų darbo nuomos įmonė gali sutaupyti iki 60 % įdarbinimo laiko?

Laiką taupančios įdarbinimo technologijos yra labai svarbios bet kuriai darbo jėgos nuomos įmonei. Įrankiai yra puikūs ir yra tūkstančiai žmogiškųjų išteklių ir verslo automatizavimo sprendimų. Tačiau turėdami per daug įrankių iš tikrųjų galite sugaišti daugiau laiko nei juos taupydami, o iš lobio ištraukti šiukšles gali būti per sunku.

Darbuotojų atrankos darbo eiga Darbo nuomos įmonėse yra labai dinamiška, reikalaujanti tikslaus valdymo ir, svarbiausia, profesionalios komandos. Žmogiškųjų išteklių skyriui nuolat tenka ieškoti tinkamų kandidatų ir spręsti esamų darbuotojų ar klientų problemas. Problema ta, kad personalo vadovai vis dar turi pildyti dokumentus rankiniu būdu ir atlikti kitas administracines užduotis, kurias iš tikrųjų galima atlikti kompiuteriu. Tuo tarpu žmogiškųjų išteklių specialistai galėtų daugiau laiko skirti aukštesnės vertės prioritetams, pavyzdžiui, pokalbiams su kandidatais, kad įvertintų jų asmenybę, o tai bet kokiu atveju gali užbaigti dirbtinis intelektas ir algoritmai. Kyla klausimas, kurie įdarbinimo procesai užima daugiausiai laiko ir kaip galima sutaupyti laiko?

Viena iš perspektyviausių automatizuotų įdarbinimo funkcijų yra „Kandidatų grupė“. „PiipAi“ programinė įranga valdo didžiulę duomenų bazę, kurioje yra tūkstančiai kandidatų profilių, kurie jau užpildyti tokia informacija kaip kandidatų įgūdžių patikrinimo rezultatai, darbo patirtis, galimybė įsitraukti, vieta ir kt. Sukūrus profilį, jis tampa „skaitmeniniu pėdsaku“. ir gali būti dalijamasi tarp ankstesnių ir būsimų darbdavių, kurie turi prieigą prie „kandidatų fondo“. Labiausiai laiko sutaupantis dalykas yra tai, kad kiekvieną kartą kandidatui kreipiantis dėl naujo darbo panaikinami tie patys klausimai. Visa informacija jau yra prieinama verbuotojui. Šis tinklas padeda tiek darbuotojams, tiek darbdaviams. Darbuotojai turi galimybę būti pastebėti daugelyje atitinkamų įmonių ir gauti tinkamų darbo pasiūlymų. Tuo tarpu darbdaviai sutaupo nepaprastai daug laiko automatizuodami kandidatų gyvenimo aprašymų patikrą, kuri laikoma daugiausiai laiko reikalaujančia įdarbinimo dalimi.

Naudojant darbuotojų duomenis apie ankstesnius rezultatus, PiipAi programinė įranga taip pat leidžia palyginti kandidatus su pramonės ar įgūdžių etalonais. Algoritmai įvertina kiekvieną kandidatą, todėl sprendimus dėl įdarbinimo galima priimti remiantis statistika, vengiant žmogaus šališkumo ir taupant laiką. Be to, sistema vertina kandidatų „Patikimumo“ ir „Lojalumo“ veiksnius, matuojant pasikartojantį elgesį. Tai leidžia nedelsiant atmesti netinkamus kandidatus konkrečiam vaidmeniui ir sutaupyti iki 60% įdarbinimo laiko.

Kai kandidatas yra įdarbintas, vis dar yra daug būdų sutaupyti laiko. PiipAi yra „viskas viename“ sprendimas, todėl padeda sumažinti laiką, sunaudojamą ir tolesniame žmogiškųjų išteklių valdymo procese. Automatinio pildymo funkcija leidžia automatiškai užpildyti visas darbuotojų pamainas kompiuteriu. Taigi žmogui to daryti nebereikia, be to, sistema užtikrina, kad darbuotojo nebuvimas nenukentės produktyvumui. Tokiu atveju PiipAi susisieks su pakaitiniu asmeniu, perduos visą reikiamą informaciją ir pasirūpins, kad kandidatas atvyktų į darbo vietą. Tai yra dažna problema „mėlynųjų apykaklių“ pramonės šakose, kuriose darbuotojų kaita yra gana didelė. Dar viena puiki laiko taupymo funkcija – „Patikrinimas prieš pamainą“, kuri garantuoja, kad visi darbuotojai į darbą atvyks laiku ir nustato vėlavimą ar neatvykimą į darbą.

Tai tik keli pavyzdžiai, kaip galima sutaupyti laiko naudojant automatizuotą įdarbinimą. Geriausia tai, kad žmogiškųjų išteklių skyriaus kokybė išlieka tokia pati arba net pakyla, nes automatizavimas sumažina žmogiškųjų klaidų tikimybę. Remiantis mūsų apklausa ir klientų atsiliepimais, PiipAi padeda sutaupyti 40-60% įdarbinimo laiko Darbo nuomos įmonėse. Jis skiriasi priklausomai nuo to, kokias funkcijas naudoja įmonė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

GREAT DECISION!

Enter your details and we’ll be in touch shortly

By clicking the Try Now button you agree to our Privacy Policy and Terms of Service