Kaip darbo nuomos įmonės gali rasti geriausius darbuotojus?

Protingi darbdaviai, norintys įdarbinti geriausius darbuotojus, turi kurti ir plėsti potencialių darbuotojų kandidatų rezervą dar prieš užpildant laisvas darbo vietas. Be to, duomenų bazė turi būti visada papildyta tinkamais kandidatais, kad būtų galima greitai užpildyti laisvas darbo vietas. O tai gali tapti tikru galvos skausmu darbo nuomos bendrovėms, nes aktyvaus ir augančio kandidatų rezervo palaikymas reikalauja daug laiko ir išteklių.

Kandidatų rezervo dydis gali skirtis priklausomai nuo daugelio veiksnių. Žinoma, kuo didesnę duomenų bazę turite, tuo geresnį pasiūlymą galite pateikti klientui. Problema ta, kad Kandidatų rezervo kūrimas yra ilgalaikis procesas, kuris gali užtrukti mėnesius ar net metus. Darbo nuomos įmonės turi būti pasirengusios užpildyti net ir pačias specifiškiausias darbo vietas, o kiekvienai jų yra daug kintamųjų: reikalingos patirties kiekis, kandidato įgūdžiai ir kiti pasiekimai, užimtumas, vieta ir pan. Taigi gali būti labai sudėtinga ar net neįmanoma užpildyti kai kurias laisvas darbo vietas, jei neturite tinkamai parengto kandidatų rezervo.

Įdarbintojai turi turėti daug potencialių kandidatų „Pool”, priešingu atveju darbo užsakymų užpildymas užtruks daug ilgiau. Deja, puikūs kandidatai neatsiranda taip dažnai, kaip norėtų įdarbintojai. Suprasdami šią kovą, sukūrėme kandidatų fondą, atitinkantį bet kurios darbo nuomos įmonės poreikius. PiipAi duomenų bazėje yra didžiulis kiekis perspektyvių kandidatų iš daugelio pramonės šakų ir galima per kelias minutes išsirinkti tinkamus kandidatus. Ji gali padėti t

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

GREAT DECISION!

Enter your details and we’ll be in touch shortly

By clicking the Try Now button you agree to our Privacy Policy and Terms of Service